torstai 19. helmikuuta 2015

Temppeleitä ja aarre

Eilen kävimme katsomassa temppeleitä eteläkärjessä ja samalla morjestaa Kossin serkkua banaanikoalaa,  joka tarjosi meille kaikkea mahdollista banaanista. Näimme myös vesipuhvelin ja serkku tiesi kertoa,  että olkaa varovaisia saattavat olla äkäisiä. Temppelin jälkeen tutustuimme pieneen kalastajakylään siinä melkein vieressä.
Tänään lähdimme taas tutkimaan rantaa ja kuinka meistä tuntuikaan nyt siltä,  että aarre löytyy tänään.Käveltiin ja äkkiä Kossi sanoi tuossa on joku keppi ja kumpuaa. .....olisikohan. Siitä sitten vimmalla kaivamaan ja oli, oli siellä joku aarre. ....ja mitä sisällä. Jännittyneenä avasimme sen ja narisi ja nirskui,  mutta aukesi lopulta siellä sisällä oli haribo nallekarkkeja ja vaaleanpunaisia vaahtokarkkeja ja vielä puinen pieni norsu. Kivaa tuumattiin me ja siitä aamupalaksi karkkien jakoon.
Sen jälkeen olimme valmiit pomppimaan katsomaan rannalla sijaitsevaa temppeliä ja sen vartijaa. Mielessämme lausuimme rukouksen ,  jossa kiitimme aarteesta. Tämä tuntui hyvältä päätökseltä aarteen etsinnän jälkeen. Illemmalla vielä ihailimme arkkua ja pientä norsua. Tähän lippaaseen on hyvä kerätä lisää aarteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti