maanantai 4. heinäkuuta 2016

Kuuban reissu kesäkuu 2016

Pakkaamista ja hermoilua ennen lähtöä , mutta kaikki menikin ihan hyvin ja täällä paikanpäällä on lämmintä sekä kosteaa. Kai se pieni pupu tähänkin  tottuu, mutta emme matkustaneet tällä kertaa yksin tänne ,sillä laukullinen AINUJA suomesta muutti tänne lämpöiseen eläkeaikoja viettämään. Moni sai hyvän ja lämpöisen perheen jossa vanhuudenpäivät on turvattu. Siellä se aika menee autojen kyydissä ja Mohitoista nauttien. Ja ainakin kerran päivässä saadulla halilla. Hyviä eläke päiviä teille Ainut ,suurin osa Havannassa ja muutama muutti Trinidadiin.
Majoitus Havannassa CasaChristossa Josta oli hyvä tutustua lähialueeseen. Autolla kävimme rannalla yhtenäpäivänä ja se oli vaihteeksi mukavaa oli hiljainen ranta.
Pinkin Cadin kyydissä yhtenä päivänä ja Bibbi oli niin sävy sävyyn auton kanssa , oli tosi kivaa. Syöty täällä hyviä hedelmiä ja porkkanoita, maisteltu paikallisten pupujen tarjoamia alkoholijuomia,näitä tässä kuumuudessa tarvitaankin jotta turkki pysyy hyvänä. Rentoa meininkiä ja musiikin rytmejä kaikuu kokoajan joskus jopa aamuyöhön asti.
Tykkäsimme Kuubasta kovin ja vitettyämme Ainujen kanssa kosteat läksijäiset lähdimme paluulennolle Eurooppaan, jossa pikainen käynti Pariisissa ennen kotia ja suihkua ja saunaa.Terveisiä Kuubasta Bibbi ja Guoccamole , raportointi reissusta päättyy nyt, Bibbi täältä Havannasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti