maanantai 22. elokuuta 2016

Päivä Suomenlinnassa

Hei vaan, minä Guoccamole pääsin tänään (eilen) emäntäni mukaan käymään Suomenlinnassa. Autolla hurautettiin kotoa parkkiin kaupunkiin ja Amandan luona sitten odoteltiin yhtä intialaispariskuntaa mukaan saareen.
Ehdin leikkiä turistia ja otettiin joitain tilannekuvia suihkualtaalta ja muutenkin Kauppatorilta. Telttoja , ratikkaa ja yleiskuvaa.
Jonkinajan odottelun päästä pääsimme lähtemään lautalle ja näinollen siirtymään asiassa eteenpäin.Lauttamatka kesti vain vartin verran, mutta se oli jännittävä kokemus pienelle pomppijalle.
Lähempänä sitten rupesi häämöttämään vaaleanpunainen rakennus ja siitä tiesin että olimme saapuneet saareen. (Emäntä oli kertonut että siellä on vaaleanpunainen rakennus meitä ensin vastaanottamassa )
Perillä pääsin toteuttamaan luontaisia pomppijanlahjojani, loikka sinne ja tänne ja tuonne.Paikkahan muistutti minusta hyvin pitkälti Hoppitimaata, kukkulaa ja salaisia ovia siellätäällä.
Helikopterinkin näin mutta kyytiin eivät minua ottaneet,piti tyytyä pongailemaan kanadanhanhia jotka lepäsivät kalliolla. Luolassa kävin ihmettelemässä lepakoiden asuinoloja aika oli kylmänoloiset mutta ne ilmeisesti tarvitsevat tallaiset olot. Minä taas vaadin lämpöisen ja pehmeän kolon.
Saarella on vastaanottopaikka kuninkaita varten, mutta en minä siellä yhtään nähnyt. Otettiin sitten turistikuva  taas.
Tämän jälkeen pompin sitten lauttaa kohden ja olimme valmiit siirtymään kauppatorin suuntaan.
Kiva ja aurinkoinen päivä Suomenlinnassa, suosittelen käyntiä muillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti