torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukalenteri ja päiväretki 1

Hei taas,tänään se sitten koitti nimittäin joulukalenterin eka luukun avaus sieltä tuli hiiren kuva. Tätä saamme jännittää seuraavat päivät lisää.
Mutta ei tässä tämänpäiväinen ollut saimme tänään mahdollisuuden lähteä retkelle aluksi pari temppeliä piti katsoa ja pomppia no ei me kauaa katsottu kun kuultiin ankkojen metakka niin ryntäsimme sinne katsomaan mitäs kivaa niillä oli tarjota,no sellaista ehdottivat että lähdettäisiin joelle räpyttelemään no ei Bunnya kahta kertaa tarvinnut houkutella kyytiin mukaan.
Siinä oli mukava siipien suojassa istua ja nauttia kuunnellen ankkojen kertomaa historiikkia alueesta.
Sitten he jättivät meidät paikkaan josta saimme fillariajelua alle ja pääsimme fillarilla ihastelemaan riisipeltoja, olihan nättiä.Sitten saimmekin Paluu kyydin hotellille. Juttu jatkuu......Hei taas ja tässä vaan lyhyesti ,että kun tultiin huoneeseen oli meitä jälleen odottamassa suklaat kirje ja tällä kertaa mikä tää nyt olis pinkiltä possulta toi kaveri näyttää.....mutta mitä joku oli tehnyt viillon peppuun ja sehän näyttääkin hedelmältä ,niinpä se on sitten meidän illallinen katettu.

Huomiseen ja huomenna kai kans retkelle jee.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti